Showcases

Inmiddels gebruiken honderden bedrijven onze plugin en apps.

Wil je een indruk krijgen van de apps en nieuwsfeeds die wij hebben ontwikkeld? Bekijk dan onderstaande showcases.

Eindproducten waar we trots op zijn

Nieuws.nl

Nieuws.nl gebruikt onze WordPress plug-in om op diverse websites geautomatiseerd nieuws te weergeven over gemeenten. Bovendien zorgt de plug-in voor extra traffic naar hun website. Ze gebruiken de plug-in onder andere voor de gemeente Rozendaal.

More info

VVP Hypotheek Nieuws

In samenwerking met VVP is de VVP Nieuws App ontwikkeld. We hebben deze app in de markt gezet voor iedereen die voorzien wil worden van het laatste verzekering-, pensioen- en hypotheeknieuws.

More info
W

Worksuite

Worksuite maakt gebruik van onze WordPress plug-in om op hun website altijd een actueel nieuwsoverzicht te hebben met betrekking tot Artificial Intelligence en Data Science. Dankzij de plug-in genereren ze ook extra traffic naar hun websites

More info

SBR Nexus

In samenwerking met SBR Nexus ontwikkelden we een app die gebruikers voorziet van het laatste nieuws over verschillende branches. De gebruiker kiest de industrie, bijvoorbeeld de bankensector of gezondheidszorg, waarna de app hen van het laatste nieuws voorziet.

More info
G

GP NewsRadar

Met GP NewsRadar bracht Newssupply een eigen nieuwsapp op de markt met betrekking tot de Formule 1 Grand Prix races. Fans kunnen met deze app op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de races, teams en coureurs. Uiteraard altijd aan de hand van betrouwbare en toonaangevende bronnen.

More info

Benieuwd naar wat Newssupply voor je kan betekenen?.

Neem contact met ons op