Reseller worden?

Met ons resellerpakket wordt het aanbieden van apps en nieuwsfeeds aan jouw klanten makkelijker dan ooit.

Reseller van onze WordPress plug-in

Als webbouwer wil je natuurlijk de beste website opleveren voor jouw klanten. Een onderdeel daarvan is tegenwoordig vaak een nieuwspagina of blog. Zo laat je klant zien dat ze op de hoogte zijn van het laatste nieuws en dat de actualiteit voor hen van groot belang is. Bovendien levert nieuws extra traffic op naar de website van jouw klant.

Onze WordPress Plugin heeft alle voordelen van een blog maar dan zonder dat je klant tijd hoeft te besteden aan het schrijven van artikelen. Geautomatiseerd levert onze WP plugin het laatste nieuws van duizenden websites gefilterd op de wensen van jouw klant. De berichten zijn deelbaar via social media voor het genereren van bezoekers en de plugin kan worden ingesteld op de huisstijl van de betreffende website.

Reseller van onze nieuws apps

Heb jij een groot klantenbestand en wil je onze producten aan hun verkopen? Of wil je je eigen app business opbouwen met mooie marges en maandelijks terugkerende inkomsten? Dan is het resellen van onze nieuws apps een ideale uitkomst.

Wij leveren alle sales documentatie die je nodig hebt zoals email templates & pdfs en jij enthousiasmeert de klant voor een afspraak met ons. Van elke klant die wij vervolgens een app verkopen ontvang je een hoge eenmalige commissie en krijg je een vast maand bedrag zolang deze klant aanblijft.

Ben jij klaar om reseller te worden? Laat je gegevens achter en wij plannen een afspraak met je in.

Contactformulier

De voordelen van Newssupply resellers

  • Hoge Commissies
  • Maandelijkse inkomsten
  • Sales ondersteuning
  • Alle documentatie aangeleverd
  • Geen technische kennis voor nodig
  • Meteen aan de slag

Het resellen van onze producten is heel makkelijk en levert maandelijkse inkomsten op.