De Newssupply WordPress plugin

Met onze WordPress plug-in voorzien we jouw website van automatische nieuwsfeeds.

De artikelen zijn deelbaar en linken terug naar jouw website. Dat betekent meer autoriteit, meer traffic, meer business.

Krijg meer bezoekers en verbeter je uitstraling

Als je de Newssupply plugin op je website installeert, levert dat een hoop voordelen op. Door het delen van de nieuwsberichten op social media genereer je traffic, groeien je social kanalen en zie je verbeteringen in de Google ranking.

Ook zorgt de plugin voor een dynamische website waar altijd nieuwe content te vinden is. Hierdoor laat je aan je klanten zien dat je op de hoogte bent van je de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Intern levert de plugin ook voordelen op. Door de nieuwsfeeds te volgen zijn jij en je collega’s ten allen tijde op de hoogte van het laatste nieuws. Dit ondersteund de kennis binnen het bedrijf en scheelt tijd omdat jullie zelf niet meer op zoek hoeven te gaan naar de belangrijkste nieuwsberichten.

Nieuws.nl

Nieuws.nl gebruikt onze WordPress plug-in om op diverse websites geautomatiseerd nieuws te weergeven over gemeenten. Bovendien zorgt de plug-in voor extra traffic naar hun website. Ze gebruiken de plug-in onder andere voor de gemeente Rozendaal.

Meer informatie

Worksuite

Worksuite maakt gebruik van onze WordPress plug-in om op hun website altijd een actueel nieuwsoverzicht te hebben met betrekking tot Artificial Intelligence en Data Science. Dankzij de plug-in genereren ze ook extra traffic naar hun websites

Meer informatie

De voordelen van onze Wordpress Plugin

  • Gerichte traffic naar je website
  • Volledig afgestemd op jouw huisstijl
  • Laat zien dat je expertise in huis hebt
  • Altijd nieuwe content op je website
  • Meer social media volgers en bereik
  • Verbeter je Google rankings

Zo creëeren wij jouw nieuwsfeed

Newssupply scant 24/7 meer dan 110.000 nieuwssites, blogs en social mediakanalen om nieuws te verzamelen.

We filteren al dit nieuws, op zoek naar relevante informatie voor jouw branche. Hiermee creëren we nieuwsfeeds die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf.

Deze nieuwsfeed implementeren we in jullie website. Zo kunnen efficiënt mogelijk inzetten en lopen jullie een stap voor op jullie concurrent.

Deze tevreden klanten gebruiken onze Plugin

Wil jij ook alle voordelen van een geautomatiseerde nieuwsfeed?

Nieuwsfeeds die perfect zijn afgestemd op jouw branche. Dat is de kracht van Newssupply.