Breng uw buurt samen op 1 scherm


Eén app voor de hele wijk

Vanuit één systeem kunt u als projectorganisatie, gemeente of wijkplatform alle bewoners in een wijk voorzien van informatie. Dat bespaart u tijd en komt ten goede van de leefbaarheid en het woonplezier in uw wijk. Maak gebruik van het feit dat 99% van de doelgroep een smartphone heeft. Bespaar op drukwerk- en verzendkosten en ga voor duurzaamheid.
Nieuws en informatie
Deze app is ontwikkeld als hét officiële kanaal van de wijk. Geen nieuwsbrieven meer, bespaar op druk- en verzendkosten. De Woonwijk.app™ is sneller, actueler en veel duurzamer!
De wijkagenda
Wat is er zoal in de wijk te doen? Visueel prachtig vormgegeven met datum, tijd en locatie. Gebruik de aanmeld-button en zie direct wie er allemaal aanwezig zullen zijn.
Marktplaats / prikbord
Bied spullen te koop aan net als op Marktplaats. Vind een oppas of een handige buurman. Zoek of vraag barmensen voor een knallend straatfeest. Kortom, zet het op het prikbord!
Zoek en vind
Waar vind ik de dichtstbijzijnde apotheek? Wat is het telefoonnummer van de basisschool? En wie is mijn wijkagent? Alle informatie, compleet weergeven als lijstweergave of op de landkaart.
Melding van hinder en overlast
Een wijk in aanbouw heeft hinder van bouwwerkzaamheden. De Woonwijk.app™ biedt u de mogelijkheid om deze te melden en te tonen, zodat de bewoners daar rekening mee kunnen houden.
Afvalwijzer met alle actuele info
Alle informatie over huisvuil(inzameling) en de kalender. Plus alle info in een helder overzicht hoe u afval moet scheiden Zo weet u precies wat wel en niet bij welk soort afval hoort.
Foto's en filmpjes
Een gezellige woonwijk vergroot het leef- en woongenot. Daarom is er veel ruimte in de app voor foto's en video's. Zodat u als bewoner al die leuke momenten terug kunt herbeleven.
Pushberichten
Door middel van pushberichten kunt u heel gericht actuele informatie onder de aandacht brengen bij bewoners en/of bezoekers van de wijk. Een bericht dat niemand kan ontgaan!
HET OFFICIËLE KANAAL  

De hele wijk in uw broekzak

Op verzoek van projectbureaus, gemeenten en bewoners is de Woonwijk.app™ geboren. Waar Facebook er is om met de rest van de wereld in contact te komen, is de Woonwijk.app™ er juist om in contact te raken met je buren.

De Woonwijk.app™ is geen vervanger of alternatief voor WhatsApp® of Nextdoor®. Dat zijn apps die een preventief doel hebben. De Woonwijk.app™ is ontwikkeld als hét officiële informatie kanaal voor uw woonwijk. Een duurzaam alternatief voor de gedrukte (papieren) nieuwsbrief of flyer. Daarnaast kent het veel meer mogelijkheden om de buurt bij elkaar te brengen!
1.936
Bezoekers / dag
23%
5+ min. in App
1.425
Koffiekletsen
"Waar Facebook™ er is om met de rest van de wereld in contact te komen, is de Woonwijk.app™ er juist om in contact te raken met je buren.”
- Nynke Westerdijk - Gemeente Vijfheerenlanden 
BEPERKT MAATWERK MOGELIJK  

Verkrijgbaar in de kleuren van uw huisstijl

De Woonwijk.app™ kent 12 vaste modules. Deze zijn op wens van bewoners, gemeenten en projectbureaus ontwikkeld en getest. Daardoor kunnen wij de kosten laag houden, want maatwerk kost tijd en geld. Wel is het mogelijk om de app te stylen in de kleuren van uw huisstijl en natuurlijk maken wij graag gebruik van uw eigen beeldmateriaal.
91.528
Gebruikers
12
Modules
1.814
Pageviews / dag

Contentbeheer via het Appvuller CMS-systeem.

APPVULLER™ CMS-SYSTEEM  

Eenvoudig en super snel actueel te houden

Het mooie van een app is dat u deze zelf continu up-to-date kunt houden. Zodra u een wijziging doorgeeft in het Appvuller™ CMS-systeem, krijgen de gebruikers van de app direct de nieuwe informatie te zien. De app ververst zichzelf tijdens elke restart. Ook kunt u de statistieken en de downloads bekijken. Daarnaast beheert u veilig de gegevens van uw geregistreerde gebruikers en medewerkers, zoals naam, telefoonnummer en e-mail.

Op welk apparaat zij de app willen bekijken maakt niet uit, want de Woonwijk.app™ is beschikbaar op zowel iOS als Android.  

Bewezen effectief

Op verzoek van projectbureaus, gemeenten en bewoners is de Woonwijk.app™ ontwikkeld. Gerenommeerde opdrachtgevers gebruiken de app al veelvuldig.
DOWNLOAD VOORBEELD APP