Welkom bij Newssupply

Wij zijn 

U wilt toch ook in de broekzak van uw doelgroep aanwezig zijn met het beste van uw bedrijf? Dat kan! Newssupply zorgt voor een eenvoudige en waardevolle ervaring via een op maat gemaakte app. Zorg voor nog meer klantenbinding en benut de mogelijkheden optimaal!
Wij maken Apps voor iOS en Android.
Experience design
Voor uw doelgroep is uw app niet zomaar een informatiebron, het is een beleving. Dat is ons uitgangspunt wanneer we aan de slag gaan met uw idee. Ons doel is dat de gebruiker van de app een superervaring heeft tijdens het gebruik. Dat straalt immers weer positief af op uw merk en levert u meer goodwill en omzet op. In elk onderdeel van de app passen we experience design toe. Daardoor weet u zeker dat u topkwaliteit krijgt met uw naam erop.
App development
Welk type informatie u ook wilt overbrengen naar uw doelgroep, welke mate van interactie u ook wilt: wij ontwikkelen de ideale app voor uw situatie. Op maat voor Apple iPhone, Apple iPad en Android smartphones. Wij verzorgen de complete techniek voor u, inclusief de afhandeling. Als wij klaar zijn, staat uw app in de App Store of in Google Play Store, helemaal klaar voor gebruik door uw doelgroep. Desgewenst doen we meer. Teksten, fotografie of het opmaken en leveren van promotioneel drukwerk.
Contentbeheer met AppVuller™
Uw app is niet alleen heel eenvoudig in gebruik en design, maar ook heel gemakkelijk te beheren. Met ons eigen Content Management Systeem AppVuller™ beheert u zelf de content die u via de app wilt delen. Dit werkt heel intuïtief. U klikt als vanzelf op het onderdeel dat u wilt bewerken en dankzij het gebruiksvriendelijke systeem is het toevoegen, aanpassen en verwijderen van content zo gebeurd. Waar en wanneer u ook de app wilt voorzien van nieuwe informatie, het kan overal waar u toegang heeft tot internet. Even inloggen en u kunt aan de slag
Live statistieken en pushberichten
Het mooie van een app is dat alles meetbaar is. Dankzij de statistiekenmodule ziet u direct de actuele cijfers. Hoe vaak de app gedownload is, welke onderdelen het vaakst gebruikt worden, hoeveel pageviews en hoeveel tijd mensen in de app doorbrengen: alles is in te zien. Wanneer gebruikers zich registreren kunt u ook al die gegevens inzien, beheren en exporteren. U kunt ook direct pushberichten sturen met breaking news of andere urgente informatie. Het beheer hiervan is heel eenvoudig zelf te managen via de AppVuller™ maar ook rechtstreeks vanuit de App!
Powered  by Newssupply™