Branches Vastgoed

Newssupply voor de vastgoed branche

Newssupply gebruiken voor in de vastgoed

De vastgoed is een branche waar iedere dag opnieuw veel nieuws over wordt gepubliceerd. Op honderden websites worden dagelijks updates geplaatst. Of het nu gaat om artikelen, blogs of posts op social media; het is bijna onmogelijk om al het nieuws te verzamelen. Gelukkig is er Newssupply.

Een unieke nieuwsfeed

In de vastgoed is het natuurlijk belangrijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. En dat begrijpen we bij Newssupply als geen ander. Daarom brengen wij alle relevante nieuwsartikelen over de vastgoed samen in op maat gemaakte nieuwsfeeds. Zo hoeven jij en je collega’s jij nooit meer zelf op zoek naar de laatste informatie. 

De unieke newsfeeds die we voor jouw bedrijf ontwikkelen, kunnen we vormgeven in jouw eigen gemaakte nieuwsapp of implementeren op jullie website met onze WordPress plug-in. De keuze is geheel aan jou. Wij bieden ook de mogelijkheid om samen een app te ontwikkelen voor extern gebruik. Door in jouw branche een nieuwsapp op de markt te brengen, straal je expertise uit én wordt je een ware autoriteit.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt app voor jouw bedrijf in de …? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Contactformulier