Native iOS & Android Apps

Nieuwsapps? Onze core business, maar niet onze enige specialiteit. Onze expertise reikt verder als het op de ontwikkeling van apps aankomt. Zo ontwikkelden we onderstaande apps, aan de hand van de wensen van de klant.

Een greep uit onze andere apps

De Double Trouble Workout Training app voor Robby Nelson

Robby Nelson, oud wereldkampioen kickboksen, wilde graag een app laten ontwikkelen voor een uniek trainingsprogramma. Met de Double Trouble Workout Training app kunnen sportievelingen een high-intensity interval training (HIIT) volgen.

Meer informatie

De Almanak app voor ASC / AVSV

ASC/AVSV, de grootste studentenvereniging van Nederland, wilde graag een app waarin ze gemakkelijk leuke content kunnen delen, waaronder de almanak. Zo blijven alle leden op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging.

Meer informatie

VVP Hypotheek Nieuws

In samenwerking met VVP is de VVP Nieuws App ontwikkeld. We hebben deze app in de markt gezet voor iedereen die voorzien wil worden van het laatste verzekering-, pensioen- en hypotheeknieuws.

Meer informatie

SBR Nexus

In samenwerking met SBR Nexus ontwikkelden we een app die gebruikers voorziet van het laatste nieuws over verschillende branches. De gebruiker kiest de industrie, bijvoorbeeld de bankensector of gezondheidszorg, waarna de app hen van het laatste nieuws voorziet.

Meer informatie

Een op maat gemaakte app, compleet ingericht aan de hand van jouw wensen.

Neem contact met ons op